Hoeve de Schoor
Monumentaal genieten

Hoeve de Schoor - Prijzen

Coronatijd:

In deze 'bijzondere' tijd kunnen wij ons voorstellen dat mensen er graag 'veilig' op uit gaan in een rustige en natuurlijke omgeving. Hoeve de Schoor is hier uitermate geschikt voor. In de maanden mei, juni, juli en augustus 2020 is het dan ook mogelijk om het Bakhuys te huren voor een gezelschap vanaf 6 personen. De 1,5 meter is bij ons geen enkel probleem, ook is het mogelijk om 'contactloos' te arriveren. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden en maken dan aansluitend graag een offerte op maat voor u.

Bakhuys:

Het Bakhuys van Hoeve de Schoor geschikt voor 16 volwassenen en 2 kinderen (zij slapen dan op een slaapzolder, bereikbaar via de slaapkamer van de ouders). Met het Houte Huys erbij is het mogelijk om met maximaal 20 volwassenen en 2 kinderen te logeren bij Hoeve de Schoor.

Een verblijf met maximaal 16 personen en 2 kinderen (Bakhuys) is voor een weekend in het laagseizoen mogelijk vanaf € 1.225,00. Graag maken wij voor u een offerte opmaat.

Houte Huys:

Een verblijf in het Houte Huys bedraagt € 192,50 voor twee nachten (2 personen), exclusief de toeristenbelasting (met uitzondering van de feestdagen). Ook hiervoor maken wij voor u graag een offerte op maat. 

Wellness

Wilt u uw verblijf bij ons extra relaxed maken huur dan bij uw verblijf in het Bakhuys of het Houte Huys de sauna en/of de hottub bij uw verblijf zodat u een extra relaxed verblijf heeft bij Hoeve de Schoor. De kosten hiervoor zijn:

  • €150,00 - sauna voor een weekend;
  • € 150,00 - hottub voor een weekend;
  • € 275,00 voor de sauna en de hottub voor een weekend.


Boekingsaanvraag 

            

                                                                                                                                                                                           

Hoeve de Schoor - Schoorstraat 8c - 6095 NW Baexem