Hoeve de Schoor
Monumentaal genieten

Hoeve de Schoor - Prijzen

Bakhuys & Hooge Huys - beschikbaar tot 1 januari 2020:

Het Bakhuys van Hoeve de Schoor is geschikt voor maximaal 26 personen. U maakt dan gebruik van het Bakhuys en het Hooge Huys. Met het Houte Huys erbij is het mogelijk om met maximaal 28 personen te verblijven.

Een verblijf met maximaal 26 personen (Bakhuys en het Hooge Huys) is voor een weekend in het laagseizoen mogelijk vanaf € 1.640,00. Graag maken wij voor u een offerte op maat.

Bakhuys - beschikbaar van 1 februari 2020:

Vanaf 1 februari 2020 is het Bakhuys van Hoeve de Schoor geschikt voor 16 volwassenen en 2 kinderen (zij slapen dan op een slaapzolder, bereikbaar via de slaapkamer van de ouders). Met het Houte Huys erbij is het mogelijk om met maximaal 28 volwassenen en 2 kinderen te logeren bij Hoeve de Schoor.

Een verblijf met maximaal 16 personen en 2 kinderen (Bakhuys) is voor een weekend in het laagseizoen mogelijk vanaf € 1.225,00. Graag maken wij voor u een offerte opmaat.

Houte Huys:

Een verblijf in het Houte Huys bedraagt € 192,50 voor twee nachten (2 personen), exclusief de toeristenbelasting (met uitzondering van de feestdagen). Ook hiervoor maken wij voor u graag een offerte op maat. 

Boekingsaanvraag 

            

                                                                                                                                                                                           

Hoeve de Schoor - Schoorstraat 8c - 6095 NW Baexem