Hoeve de Schoor
Monumentaal genieten

Over ons

Patrick Kusters is samen met zijn familie de eigenaar van Hoeve de Schoor. In het verleden beheerde zijn moeder Hoeve de Schoor, zij verzorgde samen met zijn zus Kiki ook de catering voor de gezelschappen die Hoeve de Schoor bezochten. 

Patrick is het aanspreekpunt voor de gasten als ze in Hoeve de Schoor (in het Bakhuys of het Houte Huys) verblijven. Patrick runt naast Hoeve de Schoor ook het bedrijf Dutchlite, hier is hij eigenaar en ontwerper van grote blowups die de mensen verrassen en de aandacht trekken bij bijzondere evenementen. Diverse blowups kunt u tijdens uw verblijf in Hoeve de Schoor bekijken in de grote tuin die rondom Hoeve de Schoor ligt. Dit zorgt voor onze gasten vaak voor veel leuke en hilarische fotomomenten.

Hoeve de Schoor is een monumentale woning die, voor zover de monumentale woning dit toe liet, aangepast is aan de wensen van deze tijd met een mooie grote woonkamer, een gezellige en ruime keuken en comfortabele slaapkamers en sanitaire voorzieningen. Dit allemaal gecombineerd met de parkachtige tuin en de heerlijke veranda aan de woning zorgt ervoor dat u ook monumentaal kunt genieten tijdens uw verblijf bij Hoeve de Schoor.

Wij kijken er naar uit om u binnenkort te mogen begroeten in het gezellige Baexem.


Hoeve de Schoor - Schoolstraat 8c - 6095 NW Baexem