Hoeve de Schoor
Monumentaal genieten

Welkom bij Hoeve de Schoor

Hoeve de Schoor is een monumentale Limburgse carree hoeve met een historie die teruggaat tot 1340. Het Bakhuys van de hoeve is gerestaureerd tot een sfeervolle authentieke groepsaccommodatie, comfortabel ingericht met alle voorzieningen. 

Hoeve de Schoor is in 'normale' tijden geschikt voor gezelschappen tot 16 personen en 2 kinderen. Bent u met meer personen (18 personen en 4 kinderen) dan is het mogelijk om het Houte Huys erbij te huren. Daarnaast is het ook mogelijk om (op aanvraag) zelf een camper, caravan en/of tent mee te brengen, deze kunnen geplaatst worden in onze parktuin. 

Indeling Bakhuys:

De algemene ruimtes (woonkamer, keuken en badkamers) zijn zeer sfeervol ingericht waardoor ze geschikt zijn voor gezelschappen vanaf 10 personen.

In het Bakhuys kunt u lekker koken in de professionele keuken, met z'n allen aan eten aan lange tafels. Spelletjes spelen en buiten op het speelveld en in de speelkeet kunnen de kinderen zich heerlijk uitleven. Verstoppertje spelen in de wilde tuinen en 's avond gezellig rondom de vuurkorf marshmellows klaar maken. Onder de grote veranda kunt u heerlijk relaxen en bij ieder weertype barbecuen. En dan aan het einde van de dag heerlijk slapen in onze comfortabele boxspring bedden deze zorgen ervoor dat u lekker kunt slapen zodat u zich 's ochtends uitgerust en wel kunt verwonderen over de stilte van het platteland en geniet van het ochtendconcert van de vogels. 

Achter op het terrein van onze Hoeve, verscholen in het groen, staat het Houte Huys. Dit is een gezellige en sprookjesachtige houten bungalow met een veranda die geschikt is voor 2 personen. Het Houte Huys kan bij het Bakhuys bij gehuurd worden of is apart te huur voor 2 personen. Hoeve de Schoor is een heerlijke plek met rust en ruimte om de accu op te laden en te genieten van elkaars gezelschap.

Bekijkt u rustig onze site en heeft u vragen over het Bakhuys, het Houte Huys, de omgeving, prijzen of de beschikbaarheid neem dan contact met ons op dan helpen wij u graag verder.

 

Hoeve de Schoor - Schoorstraat 8c - 6095 NW Baexem 

Wij zijn 365 dagen per jaar geopend