Hoeve de Schoor
Monumentaal genieten

Recensies

Wilt u lezen hoe onze gasten het verblijf bij Hoeve de Schoor hebben ervaren? Neem dan een kijkje in ons gastenboek of klik op een van onderstaande links om de recensies te lezen. Mocht u vragen hebben dan horen wij dat graag.

Gastenboek

14 berichten op 3 pagina's
VG NT
14-02-23 15:37:10
Hans de Jager en Fabian Egging waren destijds vreselijke losers op het BDI in Den Haag. Halverwege het jaar kwamen ze pas op het college opdagen en toen pas kwamen ze er achter dat het Foskett-boek in het Engels was.
A Kolman
29-11-22 18:09:50
We hebben een heerlijk weekend gehad! Behoorlijk wat ruimte, leuke inrichting en een hele fijne keuken. Goed kunnen slapen op de bedden en het linnenpakket was erg netjes. De hottub had een beetje last van een geknikte slang waardoor de warmte niet optimaal door stroomde. Toch was het heerlijk om er in te zitten.
Zack Kumru Zack Kumru (Den Haag)
25-07-22 15:52:02
Welke gortenbroekpapoea heeft dat nou weer bedacht? Laat ie z'n pijp stoppen met de reetharen van een baviaan! Ga het Tibetaanse alfabet blaffen, ezeltje strekje op laag water, moerasgast! Broodvulcanier! Zuigpinguin!
Pieter Pieter Van Overschot
21-09-21 15:07:04
Wij, mijn vrouw onze kinderen (8 volwassenen en 7 kleinkinderen) en ik, hebben een fijn weekend doorgebracht in boerderij "Hoeve de Schoor". Het is een bijzonder geschikte locatie voor groepen van deze samenstelling. Fijne eetkamer, grenzend aan de leuke wat industriële keuken daarnaast een prettige zitkamer, slaapkamers en sanitair is goed.
De wat wilde tuin met stookplaats en de grote veranda maakt het geheel tot een prima familieplek
Hyslop
09-09-21 14:54:11
Fantastisch weekend gehad op Hoeve de Schoor! Prachtig gelegen en zeer ruim. Qua ruimte is het dus ideaal voor grote groepen! Alles was netjes georganiseerd toen we aankwamen en de eigenaar was ook zeer vriendelijk. Voor herhaling vatbaar en zeker een aanrader!
Tonen: 5  10   20Hoeve de Schoor - Schoorstraat 8c - 6095 NW Baexem