Hoeve de Schoor
Monumentaal genieten

Recensies

Wilt u lezen hoe onze gasten het verblijf bij Hoeve de Schoor hebben ervaren? Neem dan een kijkje in ons gastenboek of klik op een van onderstaande links om de recensies te lezen. Mocht u vragen hebben dan horen wij dat graag.

Gastenboek

12 berichten op 2 pagina's
Fam Janssen
08-05-23 17:53:11
Heerlijk weekend gehad op Hoeve de Schoor.
Ruime groepsaccomodatie met heel veel ruimte buiten, bij de groepsaccomodatie. We hebben in overleg met hun, onze aktiviteit op de locatie zelf gedaan. Dit was geen enkel probleem.
Linnengoed erg netjes. Bedden prima. Keuken prima en ruim opgezet. Genoeg koeling aanwezig voor een compleet weekend eten en drinken.
A Kolman
29-11-22 18:09:50
We hebben een heerlijk weekend gehad! Behoorlijk wat ruimte, leuke inrichting en een hele fijne keuken. Goed kunnen slapen op de bedden en het linnenpakket was erg netjes. De hottub had een beetje last van een geknikte slang waardoor de warmte niet optimaal door stroomde. Toch was het heerlijk om er in te zitten.
Pieter Pieter Van Overschot
21-09-21 15:07:04
Wij, mijn vrouw onze kinderen (8 volwassenen en 7 kleinkinderen) en ik, hebben een fijn weekend doorgebracht in boerderij "Hoeve de Schoor". Het is een bijzonder geschikte locatie voor groepen van deze samenstelling. Fijne eetkamer, grenzend aan de leuke wat industriële keuken daarnaast een prettige zitkamer, slaapkamers en sanitair is goed.
De wat wilde tuin met stookplaats en de grote veranda maakt het geheel tot een prima familieplek
Hyslop
09-09-21 14:54:11
Fantastisch weekend gehad op Hoeve de Schoor! Prachtig gelegen en zeer ruim. Qua ruimte is het dus ideaal voor grote groepen! Alles was netjes georganiseerd toen we aankwamen en de eigenaar was ook zeer vriendelijk. Voor herhaling vatbaar en zeker een aanrader!
van Aalst
31-05-21 12:25:59
Wij hebben een heerlijk familieweekend gehad in jullie hoeve. Genoten van de omgeving, hottub, vuurplaats en ruime accommodatie.

Top!
Klaas Jager
23-05-21 20:08:32
We hebben een geweldig weekend gehad, super gastvrij ontvangen en de accommodatie was keurig netjes! Genoten van de mooie omgeving en een mooi toer rit gehad met onze oldtimers.
Familie Spenjo
30-04-21 17:02:11
Een heerlijk weekend gehad op Hoeve de Schoor in het Bakhuys. Heerlijk plekje met veel ruimte binnen en buiten, lekker stil slapen en heerlijke wellness voor onszelf! Omgeving bovendien ook mooi. Aanrader!
Fam. Herrera
27-02-21 12:00:23
Wat een fijne woning en een prachtige, grote buitenruimte met verschillende (zit)plekken om lekker te genieten met elkaar of even alleen. We komen graag weer eens terug hier!
Mooi wandelen in het Leudal overigens!
Meutstege
01-10-20 20:01:45
Wij hebben afgelopen weekend met 16 personen een leuke tijd gehad op de hoeve. Helaas was het weer niet zo mooi en hebben niet veel buiten kunnen zitten. Dat was jammer want je kunt er heel mooi zitten onder het afdak en ook genieten van een kampvuurtje en een hottub! Voor de rest waren alle voorzieningen aanwezig en de mensen super aardig. Kortom voor een leuk weekend of week kun je hier prima zijn!
Michael Pauwels
23-06-20 14:45:03
We hebben de 30ste verjaardag van mijn vriendin gevierd met een groep vrienden. Het huisje is ideaal om zowel buiten als binnen te genieten: gezelschapsspelen, kampvuur, hottub,... Er is ook een mooi natuurgebied vlak in de buurt alsook winkels en de meertjes rond Roermond. Een aanrader!
Tonen: 5  10   20Hoeve de Schoor - Schoorstraat 8c - 6095 NW Baexem