Hoeve de Schoor
Monumentaal genieten

Recensies

Wilt u lezen hoe onze gasten het verblijf bij Hoeve de Schoor hebben ervaren? Neem dan een kijkje in ons gastenboek of klik op een van onderstaande links om de recensies te lezen. Mocht u vragen hebben dan horen wij dat graag.

Gastenboek

15 berichten op 2 pagina's
Fam. Herrera
27-02-21 12:00:23
Wat een fijne woning en een prachtige, grote buitenruimte met verschillende (zit)plekken om lekker te genieten met elkaar of even alleen. We komen graag weer eens terug hier!
Mooi wandelen in het Leudal overigens!
Meutstege
01-10-20 20:01:45
Wij hebben afgelopen weekend met 16 personen een leuke tijd gehad op de hoeve. Helaas was het weer niet zo mooi en hebben niet veel buiten kunnen zitten. Dat was jammer want je kunt er heel mooi zitten onder het afdak en ook genieten van een kampvuurtje en een hottub! Voor de rest waren alle voorzieningen aanwezig en de mensen super aardig. Kortom voor een leuk weekend of week kun je hier prima zijn!
Michael Pauwels
23-06-20 14:45:03
We hebben de 30ste verjaardag van mijn vriendin gevierd met een groep vrienden. Het huisje is ideaal om zowel buiten als binnen te genieten: gezelschapsspelen, kampvuur, hottub,... Er is ook een mooi natuurgebied vlak in de buurt alsook winkels en de meertjes rond Roermond. Een aanrader!
Fam van Nierop
20-05-20 14:28:32
Wij zijn hier met onze kinderen en kleinkinderen geweest en hebben heerlijk genoten van de natuur, gewandeld in het Leudalbos en als verrassing hadden we een boottocht op de maasplassen geboekt. De dames zijn zondag nog gaan shoppen in het Designer Outlet in Roermond. Heerlijk gevarieerd weekend. Aardige mensen.
Joris van der Aa
05-11-19 15:33:30
Met onze vriendengroep hebben wij heerlijk genoten bij Hoeve de Schoor. Een prachtige authentieke locatie met veel sfeer en een heerlijk overdekt terras en daarnaast meer dan voldoende ruimte om met z'n allen (totaal 18 personen) samen te genieten. Een aanrader, wij komen graag nog een keer terug.
Tonen: 5  10   20Hoeve de Schoor - Schoorstraat 8c - 6095 NW Baexem